Παντελής Α. Βαμβακάς - Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, όπου από το έτος 1993 ασκεί ενεργά το επάγγελμα σε δικό του Δικηγορικό Γραφείο κατάλληλα στελεχωμένο. Σήμερα είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω. Ομιλεί άριστα την ιταλική γλώσσα και πολύ καλά την αγγλική.

Έχει χειριστεί με επιτυχία σοβαρές  υποθέσεις, οι οποίες απασχόλησαν τον τύπο,  την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο. Ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα απονομής δικαιοσύνης και ατομικών ελευθεριών έχει υπερασπισθεί στα Ποινικά, Αστικά, Διοικητικά δικαστήρια και σε ανώτατες βαθμίδες της δικαιοσύνης, απλούς ανθρώπους αλλά και προσωπικότητες της οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια Ποινικού και Αστικού δικαίου. Το 2006 ήταν κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα του  Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης με θέμα:  «Ποινική θεώρηση και νέες εγκληματολογικές προσεγγίσεις στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο»  

Συνεργάζεται  με αρκετά Δικηγορικά Γραφεία της Επικράτειας ενώ διατηρεί  συνεχή επιστημονική επικοινωνία με Πανεπιστημιακούς Καθηγητές.

Πέραν της ιδιαίτερα επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, έχει ενεργή ανάμειξη στην πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή. Συγκεκριμένα, εκλέχτηκε επί τρεις συνεχόμενες θητείες Νομαρχιακός Σύμβουλος της Ν.Α Αιτωλ/νίας, ήτοι από το 1999 εώς και το 2010.  Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου από το 2001 εώς το 2004, έτη κατά τα οποία ήταν και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το γραφείο μας

dfdf

Χάρτης


Επικοινωνία


Aναστασιάδη & Μεγάλου Αλεξάνδρου 2,
Αγρίνιο  Τ.Κ. 30100

Τηλ: 26410-48658
Fax: 26410-53825  
Κινητό: 6945 297275
e-mail: p_vamvakas@otenet.gr

Δικηγόρος, Αγρίνιο, Δικηγορος, Δικηγορικό γραφείο, Παντελής Βαμβακάς, Αστικό Δίκαιο,Εμπορικό & Εταιρικό Δίκαιο,Ποινικό Δίκαιο,Διοικητικό Δίκαιο